Viewed 54 times 0 Answers
0
من یه سوال در مورد شناسنامه و پاسپورت ایرانی برای بچه دارم. میخواستم بدونم کسی بوده که بدون گرفتن مدارک ایرانی از واشنگتن فقط با پاسپورت کانادایی بچه رو از کانادا خارج کنه و بعد تو ایران برای گرفتن شناسنامه و پاسپورت اقدام کنه؟
2021-01-22 15:55:23 Toronto اداری # #واشنگتن #پاسپورت #شناسنامه #پاسپورت کانادایی #کانادا #پاسپورت ایرانی
Similar Question:
#
#واشنگتن
#پاسپورت
#شناسنامه
#پاسپورت کانادایی
#کانادا
#پاسپورت ایرانی
#واشنگتن

اجازه خروج همسر اگر در كانادا توسط نوتاتي پابليك نوتارايز بشه ايران قبول داره يا حتما بايد از طريق واشنگتن اقدام كرد ؟
2021-06-28 04:02:24 #Montreal [واشنگتن] اداری

یک سوال دارم ایا صفحات سفید پاسپورت هم جز مدارک که وقتی ترجمه می کنیم باید بفرستیم برای ستیزن شیپی؟یا فقط صفحاتی که مهر دارند؟
2021-06-28 04:01:01 #Montreal [پاسپورت] اداری

من و همسرم فرم درخواست شناسنامه ايراني بي بي جان بلاخره موفق شديم پر كنيم حالا تنها مشكل و سوالمون اينه كه چه مداركي لازم پست كنيم و هزينه اش چقدر چون تو سايت ما چيزي متوجه نشديمم ، ممنون ميشم اگه تجربه اي داريد تو اين زمينه منو و راهنمايي كنيد ?❤️
2021-09-01 23:52:00 #Toronto [من و همسرم] اداری

من بچم کانادا به دنیا میاد و می خوام براش پاسپورت کانادایی و شناسنامه بگیرم کسی اطلاع داره برای اینکه به ایران ببرمش ایا مشکلی برای ورود به ایران پیدا می کنه یا نه با توجه به اینکه تو پاس ایرانی من اسمش قید نشده؟
2021-05-29 15:50:18 #Montreal [پاسپورت کانادایی] اداری

سو پیشینه برای سیتیزن شیپی باید ایران ترجمه بشه یا کانادا؟
2021-06-28 03:52:58 #Montreal [کانادا] اداری

ببخشید دوستانی که از طریف پدر و مادرشون در ایران پاسپورتشون رو تمدید کردن چه مدارکی فرستادن؟ بجز پاسپورت و شناسنامه.و اینکه دو قطعه عکسی که از فارماپری میندازیم و میگیم برای پاسپورت ایرانی میخوایم کافیه؟
2021-06-01 12:28:32 #Montreal [پدر و مادر] اداری

من یه سوال داشتم. من به صورت آنلاین برای سین نامبر اپلای کردم پریروز ولی هیچ ایمیل یا اس ام اسی برام نیومده؟ عادی هستش؟ وقتی که پست بشه ایمیل برام میاد دیگه درسته؟
2021-01-18 20:08:43 #Toronto اداری[سین نامبر] اداری[پست] اداری

یه سوال در مورد دادن وکالت به شخصی در ایران داشتماقدام از طریق سامانه میخک چقدر زمان میبره و هزینه اش چه تفاوتی با روش های دیگه داره؟ظاهرا میشه از طریق دفترخونه های مونترال هم اقدام کرد
2021-04-29 20:45:00 #Toronto

سلام دوستان کسی اخیرا ایران شناسنامه گرفته برای بچه اش که لطفا بتونه راهنمایی کنه در مورد پروسه؟ یکی از دوستان لطف کردن مدارک پاسپورت رو گذاشتن اما من نتونستم در مورد شناسنامه نتو گروه چیزی پیدا کنم. ممنون
2021-01-10 08:03:43 #Toronto اداری[شناسنامه] اداری